ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Συμβουλές για τη φροντίδα των Αντιανεμικών(Windproof) αναπτήρων Zippo.

Αναπτήρες Brass (φινίρισμα ορείχαλκου)

Τι προστατεύει τον αναπτήρα Zippo Brass από την αμαύρωση;


Κάθε αναπτήρας Zippo Brass έχει μία ελαφριά προστατευτική επίστρωση για να προλαμβάνει την αμαύρωση πριν χρησιμοποιηθεί. Η επίστρωση θα φύγει με κανονική χρήση.


Πώς μπορώ να καθαρίσω το ορειχάλκινο φινίρισμα του αναπτήρα Zippo Brass μου;

Για να αποκατασταθεί η φυσική οξείδωση χαλκού του μασίφ ορείχαλκου Brass, σας συνιστούμε τα εξής:

High Polish Brass (γυαλιστερό φινίρισμα): Καθαρίστε με βερνίκι νυχιών.
Brushed Brass (βουρτσισμένο φινίρισμα): Καθαρίστε απαλά με πολλαπλών χρήσεων σφουγγαράκι όπως το ελαφρύ ή μεσαίου σκληρότητας Scotch Brite (Μην χρησιμοποιήσετε σύρμα). Προσεκτικά τρίψτε την επιφάνεια προς την ίδια κατεύθυνση της φοράς του φινιρίσματος.

Πώς μπορώ να καθαρίσω το χαραγμένο σχέδιο λέιζερ με τελείωμα ορείχαλκου για τον αναπτήρα μου matte;

Το σχέδιο χάραξης με λέιζερ εκθέτει την επιφάνεια του ορείχαλκου του αναπτήρα, κάτι που το αμαυρώνει. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό χαρακτηριστικό των χαράξεων. Για να καθαρίσετε τον ορείχαλκο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί και καθαριστικό για ορείχαλκο.

 Φινίρισμα Antique


Θα φύγει το φινίρισμα του αναπτήρα μου Antique;

Το ελαφρύ φινίρισμα του αναπτήρα Antique έχει ένα μοναδικό τελείωμα που του δίνει μία χρησιμοποιημένη, νοσταλγική, και χρησιμοποιημένη εμφάνιση. Αυτό το φινίρισμα δεν είναι μόνιμο και θα αρχίσει να φεύγει ελαφριά με τη χρήση, κάνοντας το σχέδιο του ακόμα πιο μοναδικό.

Πώς μπορώ να εμποδίσω το φινίρισμα στο αναπτήρα μου Zippo Antique να ξεθωριάσει;

Όταν εκτεθεί σε αλκοόλ ή βενζίνη, τότε το φινίρισμα Antique  θα αρχίσει αμέσως να ξεθωριάζει. Είναι πολύ σημαντικό κατά τη συμπλήρωση του υγρού του αναπτήρα να μην χυθεί υγρό στο εξωτερικό του περίβλημα.

 Χρυσοί Αναπτήρες (Gold)


Πώς μπορώ να καθαρίσω το φινίρισμα του χρυσού αναπτήρα μου Zippo;

Καθαρίστε απαλά τα επιχρυσωμένο μέρη με ένα μαλακό πανί και νερό ή το υγρό του αναπτήρα Zippo. Προσοχή μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικές ουσίες.

 Αναπτήρες Πίπας (Pipe)


Τι είναι αυτό που κάνει μοναδική την εσωτερική μονάδα του αναπτήρα πίπας;

Το εσωτερικό καπάκι του αναπτήρα Zippo πίπας περικλείει τη φλόγα στο μέταλλο, επιτρέποντας στη φλόγα να κατευθυνθεί απευθείας μέσα στην πίπα χωρίς να καταστρέφει το δοχείο της πίπας. Η εσωτερική μονάδα είναι συμβατή με όλους τους Regular Windproof αναπτήρες Zippo, αλλά όχι με τους Slim.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το καπάκι/καμινάδα της εσωτερικής μονάδας του αναπτήρα;

Για σκοπούς συντήρησης, το εσωτερικό καπάκι του αναπτήρα σας πίπας Zippo είναι αφαιρούμενο. Για να αφαιρέσετε το καπάκι, απλά χρησιμοποιήστε το νύχι του αντίχειρά σας βάζοντάς το στην άκρη του καπακιού και σηκώστε το.

 

 

 

© 2012 Zippo Eshop - Επίσημη αντιπροσωπεία Zippo