ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

Zippo Car

Zippo Car

Με το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Zippo έγινε ένας εθνικός θησαυρός. Ο ιδρυτής των αναπτήρων Zippo κος George G. Blaisdell αποφάσισε να βγάλει στους δρόμους της Αμερικής τους αναπτήρες Zippo. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από το να βγάλει ένα κινούμενο προιόν, που θα αναγνωριζόταν αμέσως όπως και ο διάσημος αναπτήρας Zippo.

O Blaisdell οραματίστηκε ένα αυτοκίνητο που θα έμοιαζε με αναπτήρα Zippo. Στα 2 χρόνια μετά την δημιουργεία του, το αυτοκίνητο Zippo ταξίδεψε σε όλες τις 48 πολιτείες των ΗΠΑ και έλαβε μέρος σε όλες τις μεγάλες παρελάσεις του έθνους, αλλά αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο είχε ορισμένα προβλήματα.

Το βάρος των τεράστιων αναπτήρων ασκούσαν μεγάλη πίεση στα ελαστικά, τα οποία έσκαγαν εύκολα. The weight of the giant lighters put enormous pressure on the tires, which blew out easily. Τα θωρακισμένα του φτερά έκαναν αδύνατο να σηκωθεί για την αλλαγή των ελαστικών.

Zippo Car

Στις αρχές του 1950, ο Blaisdell ζήτησε το αυτοκίνητο να επιστρέψει στο Bradford για γενική επισκευή. Τελικά, το αυτοκίνητο πήγε στο Pittsburgh Ford dealer για ανακατασκευή, η οποία αποδείχθηκε πολύ δαπανηρή.  Ο ενθουσιασμός έφυγε και η Zippo προσπάθησε χρόνια αργότερα να βρει λύση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το 1996, η Zippo αγόρασε άλλο ένα Chrysler New Yorker Saratoga του 1947 και ξεκίνησε ξανά από την αρχή, κάνοντας το αυτοκίνητο ελαφρύτερο με ισχυρότερες ανάρτησεις. Το νέο αυτοκίνητο της Zippo είναι τόσο δημοφιλές όσο και ο προκάτοχός του, κάνοντας βόλτες σε όλη την Αμερική. Σήμερα,  όταν δεν βρίσκεται στον δρόμο κάθεται στο "σπίτι" του στο μουσείο Zippo/Case στο Bradford.


 

Zippo Jeep®

Zippo Car

To 2011, η Zippo παρουσίασε ένα νέο Zippo Jeep® στους Εθνικούς αγώνες 2011 Zippo 200 NASCAR στο Watkins Glen International. Εντελώς διαφορετικά διαμορφωμένο, το Zippo Jeep θα υπηρετεί ως διαφημιστικό όχημα, υποστηρίζοντας τα διάσημα προιόντα Outdoor της Zippo. Αφού παρουσιάστηκε στο Victory Lane, το νέο Zippo Jeep αμέσως έπιασε δουλειά, καθώς ηγήθηκε στο πρώτο γύρο προθέρμανσης των ελαστικών του Zippo 200.

“Θα μπορούσαμε να είχαμε διαλέξει οποιοδήποτε άλλο αριθμό οχημάτων για αυτό το project, αλλά το Jeep ήταν το πιο ταιριαστό" όπως είπε ο George Duke, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Zippo. “Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τα είδη μας - Αμερικάνικο προιόν, τραχύ, σκληρό και αξιόπιστο. Επιπλέον η φύση των Jeep τα κάνει τα ιδανικά οχήματα να προωθήσουμε και να μοιραστούμε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που κάνουν τα είδη μας Outdoor."

Zippo Car

Το Zippo Jeep® διαμορφώθηκε από την West Coast Customs ®, το πιο αναγνωρισμένο όνομα στην διαμόρφωση των αυτοκινητιστικής βιομηχανίας. Η West Coast Customs έκανε σημαντικές μορφοποιήσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό του Jeep Wrangler Unlimited (2011) και το μεταμόρφωσε σε απόλυτο όχημα Zippo. Τα χαρακτηριστηκά που περιλαμβάνει είναι ένα full lift kit, υπερσυμπιεστή, διαμορφωμένο μπροστινό προφυλακτήρα και σχάρα, φώτα LED γύρω από το εξωτερικό του οχήματος για να προσωμιώνει τη φωτιά, και ένα γιγάντιο αναπτήρα Zippo που αντικατέστησε την στάνταρντ ρεζέρβα του οχήματος.

© 2012 Zippo Eshop - Επίσημη αντιπροσωπεία Zippo