ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αντικατάσταση πέτρας Zippo Αναπτήρα

Πως να βάλετε Ζιπέλαιο σε Zippo Αναπτήρα

Μπορεί το σχέδιο του αναπτήρα μου Zippo να φτιαχτεί;

Έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ποιότητα της εκτύπωσης του αναπτήρα σας, αλλά το φινίρισμα και το σχέδιο είναι πιθανό να φύγει με την χρόνια χρήση. Η τεχνική διαδικασία που χρησιμοποιείται στην διακόσμηση των αναπτήρων δεν επιτρέπει την επαναδημιουργία των σχεδίων.
 


Μπορεί ο αναπτήρας μου Zippo να ξανατυπωθεί;


Μπορείτε να καθαρίσετε το εξωτερικό του αναπτήρα σας με ένα μαλακό πανί και υγρό καθαρισμού. Παρακαλώ προσέξτε να σκουπίζετε καλά όλα τα υγρά και να επιτρέπετε πρώτα να εξατμιστούν προτού ανάψετε τον αναπτήρα. Οι αναπτήρες με Μπρούτζινο φινίρισμα (Brass lighters) μπορούν να καθαριστούν με ένα υψηλής ποιότητας γυαλιστικό, ακλουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. Οι αναπτήρες από ατόφιο ασήμι (Sterling silver lighters) μπορούν να καθαριστούν με ένα υψηλής ποιότητας γυαλιστικό για ασημένια αντικείμενα.
 


Μπορεί η Zippo να κολλήσει ένα έμβλημα της επιλογής μου στον αναπτήρα Zippo;

Δεν κολλάμε εμβλήματα σε αναπτήρες μας προερχόμενα από πελάτες μας. Μόνο τα εμβλήματα που βρίσκονται αυστηρά στην γραμμή παραγωγής μας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για αντοχή στο χρόνο και ομαλότητα.

 


 

© 2012 Zippo Eshop - Επίσημη αντιπροσωπεία Zippo